Bursdag
Familie/Drop-in
Lag og
organisasjon
Firma
Skole

Brun og blid

Solsenteret har 15 solsenger og ligger i samme lokalet som Stadion Bowling.

Solsenteret er betjent. Ta kontakt med betjeningen hos Stadion Bowling, dersom du har spørsmål.

Gratis parkering i Stadion Bowling sine åpningstider. Parkeringslapp fås inne på Stadion Bowling, ta kontakt med betjeningen.

Åpningstider mandag til søndag: 06.30 - 23.00

Våre solsenger

Luxura X7 Bling

Velg mellom Radio Brun og blid, eller koble til din egen Mp3-spiller. Sengen har et soundaround system som gir deg en ekstra god opplevelse under soletimen. Du kan ledes igjennom solbehandlingen ved hjelp av smartvoicefunksjonen. Dette er en brukerveiledning som hjelper deg med displayfunksjonene. Blingsengene har også backflex som gir en jevnere pigmentering av skulderpartiet. 

Luxura X10

Klimaanlegg og vifter sørger for den perfekte temperaturen gjennom hele soltiden. Du kan tilpasse solingen etter individuelle behov og hudtype. Dette er mulig fordi Luxura automatisk tilfører mer strøm etter hvert som løsrørene svekkes. Dermed er man sikret en jevn brunfarge, samtidig som sannsynligheten for oversoling reduseres dramatisk. Velg mellom Radio Brun og blid, eller koble til din egen Mp3-spiller.

Luxura Admoresphere

Admoresphere har ny og forbedret ansiktssol med maksimal effekt innenfor regelverket. Ansiktssolen har tre styrker, mens de andre solene har en styrke. Bedre avkjøling. Admoresphere er også mer miljøvennlige da de krever mindre energi. Brun og blid er i dag den eneste solkjeden i Norge som har dette solariumet. Velg mellom Radio Brun og blid, eller koble til din egen Mp3-spiller.